Portal KSSR Jadi Sumber Berita Astro Awani


Artikel berkenaan “guru hina pasukan keselamatan Malaysia” yang telah diterbitkan semalam (14 Mac 2013) sangat menyentuh hati kita sebagai guru yang berfikiran waras. Ada kalangan pengguna portal ini yang mengatakan bahawa guru terbabit tidak berapa waras pada ketika tertentu & mungkin pada ketika dia menghina pasukan keselamatan Malaysia di Lahad Datu, dia tidaklah berapa waras.

” Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya.. “

Akhirnya pada hari ini, dia telah ditahan pihak berkuasa untuk diambil tindakan. Selebihnya kita serah kepada pihak berkuasa. Apa yang ingin Admin kongsikan buat semua adalah artikel berkaitan guru ini telah dijadikan sumber berita di Astro Awani hari ini.

Gambar snap @ Astro Awani

Gambar snap @ Astro Awani ch501

 

Gambar di atas diambil pada jam 7.47 malam tadi seperti tertera di skrin tv selepas Timbalan Perdana Menteri memberi komen terhadap tindakan tegas yang akan diambil kepada guru itu. Mungkin berita seterusnya untuk sepanjang malam ini di Awani akan memaparkan lagi portal ini. Ucapan terima kasih buat pihak Astro Awani kerana menjadikan berita di portal ini sebagai rujukan.

5,567 total views, 2 views today